Praktijkvoorbeelden

Praktijkvoorbeelden

Quadit wordt al door een aantal mooie Hotels. Zo wordt ons systeem al met succes gebruikt bij verschillende Amrâth Hôtels, bekend o.a. van het Kurhaus in Scheveningen. Verder op deze pagina vindt u een tweetal voorbeelden van succesvolle cases.

Image
Image

Amrâth Hôtels

Samen met Amrâth Hôtels – bekend van o.a. het Kurhaus in Scheveningen – ontwikkelden we een aantal vragenlijsten voor de meting van hotelkamers & -suites, algemene ruimtes en bar/restaurant. Door goed en vaak te meten op elke locatie – werd inzichtelijk dat de groep over heel de linie goed scoort, maar dat er toch een paar verbeterpunten naar boven kwamen.

Vooral het uitzetten van een groepsbrede kwaliteitsnorm zorgt ervoor dat de algemene kwaliteit per locatie goed kon worden doorgemeten.

Het gevolg is dat de overall kwaliteit door Quadit zorgde voor een toename in de scores bij de online reviewsites waarbij een aantal locaties de 4,0 score behaalden op Tripadvisor en tussen 8 en 9 op Booking.com.

Ook vandaag gebruikt Amrâth Hôtels dagelijks de kwaliteitsmeting om hun kwaliteit te waarborgen en profiteren zij van de lange termijn om de groei in kwaliteit inzichtelijk te maken.

HotelPartner

Samen met HotelPartner Housekeeping & Cleaning hebben we Quadit ingezet om de kwaliteit van de schoonmaak in kaart te brengen. Voor elke locatie waar HotelPartner verantwoordelijk is voor de schoonmaak maken zij afspraken over de te behalen kwaliteit met hun opdrachtgever.

In deze opzet doen zowel de opdrachtgever (het hotel) als HotelPartner meerdere metingen per dag. Door dagelijks de verschillende kamers te meten worden de verschillende probleempunten in kaart gebracht en zien beide partijen de mogelijkheden om de schoonmaak op een hoger niveau te tillen.

Opdrachtgever en HotelPartner krijgen ook maandelijks het Quadit Kwaliteitsrapport® doorgestuurd waarmee ze steeds de laatste 6 maanden inzichtelijk hebben op een enkel A4'tje.

Image
Nummer 1 app voor quality control

Check je kwaliteit naar een hoger niveau met Quadit


Of, plan een gratis demo