Quadit; een unieke kwaliteitstool voor de beveiligingsbranche

Wat is Quadit?

Ben jij manager in de beveiligingsbranche en wil je je processen optimaliseren en naar een hoger niveau brengen? Maak kennis met Quadit. Met deze innovatieve kwaliteitstool maak je de controle op uitvoering van standaard processen van je beveiligingslocatie efficiënt, eenvoudig en leuk.


Daarnaast worden je werkprocessen zoals incidentrapportages, risicobeoordelingen en patrouilles inzichtelijker door de verzamelde data in het dashboard. Zo krijg je meer grip op prestaties en kun je de efficiëntie van je hele team verhogen!

"Met Quadit's systeem heeft HotelPartner de kwaliteitsstandaarden naar een hoger niveau getild. Echt een aanrader!"
— Kim de Ligt, HotelPartner
Image

Quadit voor de beveiligingsbranche: van winkels tot aan evenementen

Ben jij manager in de beveiligingsbranche? Of ben je verantwoordelijk voor de planning van een beveiligings locatie? Als je gaat voor een veilig en vertrouwd gevoel van je klanten ben je bij Quadit aan het juiste adres. Of je nu een manager, supervisor of beveiliger aan de frontlinie bent, we zijn er voor iedereen!

Op die manier maken we het openen, sluiten en controleren van een beveiligingslocatie eenvoudig, leuk en overzichtelijk!

De voordelen van Quadit:
  • Optimaliseer werkprocessen en verhoog de kwaliteit van je dienstverlening
  • Bundel verzamelde informatie voor het briefen van werknemers
  • Motiveer je team door prestaties en goed ingevulde metingen te belonen
  • Meer inzicht in alle controlepunten van een beveiligd object
  • Breng afwijkingen in kaart met een online eindrapport

Waarom kiezen voor Quadit?

Quadit is speciaal ontworpen om bedrijven in de beveiligingsbranche te ondersteunen bij het in kaart brengen van de kwaliteit van de processen. Met meer inzicht, efficiëntie-optimalisatie en gedetailleerde rapportage helpt Quadit beveiligingsbedrijven om kosten te besparen, de klanttevredenheid te verhogen en werkplezier te vergroten. Ontdek de kracht van Quadit en maak het openen, afsluiten, controleren en schoonmaken van beveiligingslocaties efficiënter, eenvoudiger en leuker.

 

  • Meer inzicht
  • Meer efficiëntie
  • Bespaar kosten
  • Meer werkplezier
Image
Nummer 1 app voor quality control

Check je kwaliteit naar een hoger niveau met Quadit


Of, plan een gratis demo