Functies

Voor wie is Quadit?

Ben je een restaurantmanager van een fastfoodketen of luxe restaurant? Of ben je verantwoordelijk voor de planning van een beveiligingsbedrijf? Als je gaat voor optimale klantervaring en prestaties van je team ben je bij Quadit aan het goede adres.

Wij helpen hoteleigenaren, restaurantmanagers, en beveiligers met het optimaliseren van processen. Met de vernieuwende tools van Quadit wordt het schoonmaken, controleren, openen en afsluiten van een ruimte eenvoudig en overzichtelijk.

Image
Image

Hotels?

  • Eenvoudige online controle op hygiëne in hotelkamers
  • Maak prestaties en verbeterpunten per schoonmaker of hotelkamer inzichtelijk over een langere periode
  • Zet verzamelde data in om teams aan te sturen en kwaliteit te verhogen
  • Verhoog werkplezier door de best presterende schoonmaker in het zonnetje te zetten

Horeca?

  • Controle op hygiëne in keuken, sanitair en restaurant
  • Verhoog de klantbeleving met online checklists voor dagopstart en -afsluiting
  • Maak prestaties per shift of team inzichtelijk over een langere periode
  • Beloon je team of best presterende vestiging bij goede prestaties
Video file

Veelgestelde vragen over Quadit

Quadit is een innoverende kwaliteitstool speciaal ontworpen om de kwaliteit en efficiëntie van hotels, restaurants, retail en beveiligingslocaties naar een hoger niveau te tillen. Door gericht in te zetten op het verbeteren en handhaven van hygiëne en orde, streeft Quadit ernaar om de klanttevredenheid binnen jouw onderneming significant te verbeteren. Door middel van het leveren van relevante data en inzichten stelt het systeem je in staat om meer grip te krijgen op je processen, waardoor niet alleen de prestaties verbeteren, maar ook het werkplezier binnen je team kan worden verhoogd.

Quadit functioneert als een digitaal platform dat data verzamelt en analyseert met betrekking tot de hygiëne, organisatie en processen binnen je bedrijf. Het helpt je om kwaliteitsstandaarden te monitoren en waar nodig te interveniëren, door real-time inzichten en meldingen te bieden over afwijkingen of punten die aandacht vereisen. Dit stelt je in staat om proactief te handelen en mogelijke issues te adresseren voordat ze een impact hebben op de klanttevredenheid. Bovendien faciliteert Quadit de communicatie en taakverdeling binnen je team, om zo een coherente en effectieve werkstroom te garanderen.

Ja, Quadit beschikt over een app die speciaal is ontworpen om het uitvoeren van metingen en controles zo gemakkelijk mogelijk te maken voor gebruikers op locatie. Een opvallend kenmerk van de Quadit-app is dat deze geen constante internetverbinding vereist om naar behoren te functioneren. Metingen en controles kunnen offline worden uitgevoerd en de data die tijdens deze metingen wordt verzameld, wordt lokaal opgeslagen op het apparaat. Wanneer er weer een internetverbinding beschikbaar is, kan de verzamelde data eenvoudig worden geüpload naar de cloud of het centrale systeem voor verdere analyse en rapportage, waarbij het gemak en de efficiëntie van het proces centraal staan. Dit zorgt voor een naadloze en ononderbroken gebruikerservaring, zelfs op locaties waar de internetconnectiviteit beperkt of onbetrouwbaar is.

Data-veiligheid staat centraal bij Quadit. Het systeem is ontwikkeld met een robuuste beveiligingsarchitectuur om ervoor te zorgen dat jouw data te allen tijde beschermd is tegen onbevoegde toegang. Bovendien wordt er gezorgd dat de data-opslag en -overdracht voldoen aan relevante wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming, zoals de AVG/GDPR. Verdere details over de specifieke beveiligingsprotocollen, databack-ups en herstelprocedures zouden doorgaans beschikbaar zijn via de leverancier of in gebruikersdocumentatie om volledige transparantie en geruststelling te bieden aan de gebruikers van Quadit.

Nummer 1 app voor quality control

Check je kwaliteit naar een hoger niveau met Quadit


Of, plan een gratis demo